Ajakiri Entrepreneur avaldas 17. veebruaril artikli üleskutsega alustada restoraniäri, kuna turutingimused on ideaalsed investori mentaliteediga inimestele, kes on valmis enda elus muudatusi tegema.

Covid-19 on välja toonud klassi “tulevikukindlaid” restoranikette, mis paistavad silma vastupidavuse, innovatsiooni ja töökorraldusega. Ettevõtjad peaksid end nendesse edukatesse brändidesse investeerides kindlalt tundma ja kasutama täielikult ära praegust turuolukorda, et rahastada ja kiirendada nende restoranide edu 2021. aastal.

Nutikate investorite ja innukate ettevõtjate jaoks, kes soovivad näha võimalust seal, kus teised näevad katastroofi, on 2021. aasta “frantsiisi aasta”.  Ehkki on lihtne leida sellele üleskutsele õlakehitajaid – eriti tänapäeva keerulises ärikeskkonnas – saavad ettevõtjad, kes soovivad sellest võimalusest kinni haarata, restoranide frantsiisimisel uskumatu edumaa.

Originaalartiklit täispikkuses saab lugeda siit: LOE ARTIKLIT